Ilona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 26: Kam vede společnost přehnaného důrazu na “já”?

Podcast: Ilona Švihlíková se ohlíží za událostmi minulého týdne v Česku i v zahraničí.V dnešním díle třeba o tom, na která  výročí se programově zapomíná a proč, o EU a daních či o návratu epidemiologických restrikcí v Česku (a jinde).

Milé čtenářky a milí čtenáři,

nově nabízíme nový a doplňující formát našeho obsahu – podcasty. Prosíme, berte zatím naše podcasty s rezervou. Vznikají svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Pokud nás chcete v této aktivitě podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

Co Vám nemělo za poslední týden ujít?

V dnešním podcastovém komentáři uslyšíte mimo jiné tato témata minulého týdne: prezidentské volby v Polsku, pandemie v USA, plagiátorské starosti Slovenska a jeho premiéra, Británie zakazuje technologii Huawei,  Evropská unie a daňové úniky, EU a hledání dohody o rozpočtu a fondu obnovy, konflikty v Libyi a mezi Arménii a Ázerbajdžánem.

Z domova se dnešní podcast komentuje vládní snahy o podporu ubytovacích zařízení, návrat roušek a dalších restrikcí a situaci v Moravskoslezském kraji, kumulaci železničních nehod a odpovědnost ministra, zvýšení jízdného v Praze a také to, na která výročí se v Česku dnes vehemenentě vzpomíná a která se jaksi programově přechází…Nechybí ani borec a lůzr týdne.

Hezký poslech! Nyní také na YouTube zde!

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.