Ilona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 40: Kauza Prymula: Papalášství, nebo levárna?

Podcast: Ilona Švihlíková se ohlíží za událostmi minulého týdne v Česku i v zahraničí. Tentokrát třeba o krizi důvěry uprostřed kovidové zdravotní krize v Česku a řadě dalších témat uplynulého týdne.

Milé čtenářky a milí čtenáři,

podcasty se staly už nedílnou součástí našeho obsahu. Vznikají stále svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Přesto jsou výsledkem naší práce a věnujeme jim čas i péči. Pokud nás chcete v této aktivitě a v celé naší práci podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

V dnešním podcastu…

Témata dnešního podcastu jsou jako vždy široká. V zahraničním přehledu nechybí prezidentské volby v USA, jednání mezi Ruskem a USA ohledně prodloužení dohody New Start nebo prezidentské volby v Bolívii po puči v minulém roce. Z českých témat se Ilona Švihlíková dotkne pracovního stylu České televize, která uveřejňuje záznamy “mimo záznam” nebo daňové politiky současné vlády. Jedním z hlavních témat minulého týdne je kauza ministra zdravotnictví Romana Prymuly…kolem té jsou ovšem otazníky. Více v podcastu!

Příjemný poslech (Na Youtube zde!).

Zmíněné odkazy:

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.