Podcast pro Vás: Veronika Sušová-Salminen: Kulturní války

Podcast: V dnešním vydání vzdělávacího seriálu hovoří Veronika Sušová-Salminen o tom, co si vlastně představit pod pojmem kulturní války? Odkud se slovo vzalo a jaký má význam?

V nové sérií vzdělávacích podcastů „Podcast pro Vás“ se  periodicky vracíme k nejrůznějším tématům, která utváří naši současnost a jejich porozumění se považuje za jaksi „samozřejmé“, což vede často k nepochopení nebo k jejich naplňování falešným či povrchním obsahem. Podcast pro Vás chce přístupnou formou orientovat všechny zájemce o hlubší informace. Stručně, jasně ale nikoliv zploštěle, na aktuální témata a v souladu s hlavní myšlenkou naší práce – orientovat lidi v dnešním světě, protože vědění je moc občana.

Seriál vzdělávacích podcastů vzniká v rámci naší činnosti, ve které plně závisíme na sdílení dobrovolné práce našich autorů, našich vlastních silách a času a na finanční podpoře přispěvatelů zdola. Děkujeme, že na dobrovolné předplatné podle vlastní úvahy nezapomínáte.

Tématem dnešného podcastu jsou kulturní války.

Příjemný a informacemi nabitý poslech! (Na YouTube zde)

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.