Ilona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 34: Jak Afghánistán zmátl evropské ratlíky

Podcast: Je tu další díl komentovaného přehledu světového a českého dění od Ilony Švihlíkové. Které události hýbaly uplynulým týdnem ve světě i doma?

Milé čtenářky a milí čtenáři,

podcasty se staly už nedílnou součástí našeho obsahu. Vznikají stále svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Přesto jsou výsledkem naší práce a věnujeme jim čas i péči. Pokud nás chcete v této aktivitě a v celé naší práci podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

V dnešním podcastu…

vás čeká jako vždy komentovaný přehled aktuálního dění v zahraničí a Česku za uplynulý týden, který připravuje Ilona Švihlíková. Co by vám nemělo uniknout z našeho zpravodajství nebo z české politiky uslyšíte v dnešním podcastu na platformách Soundcloud a YouTube ZDE.

 

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.