Nadělme si pod stromeček mediální svobodu

Od redakce: Pomozte našemu časopisu splnit vánoční přání: sdílený, svobodný a nezávislý obsah a další rozvoj média zdola.

Milé čtenářky a milí čtenáři,

časopis !Argument a jeho dvojčlenná virtuální redakce by Vám všem chtěl popřát krásné vánoční svátky a všechno nejlepší v novém roce 2020. Chceme upřímně poděkovat všem našim příznivkyním a příznivcům, autorkám a autorům, spolupracovnicím a spolupracovníkům, dárkyním a dárcům a čtenářkám a čtenářům za to, že jsou s námi.

Vánoce jsou svátky klidu, míru a pohody. Jsou také dobou, kdy si vyměňujeme a sdílíme dárky v nejrůznějších podobách. Jsou časem sdílení a také dobou splněných přání.

Jsme médium, které se plně opírá o finanční podporu zdola. Neprodáváme reklamní prostor, nepostavili jsme placenou zeď, která vyžaduje zaplatit předem. Sdílíme náš obsah pro široké čtenářstvo a snažíme se razit otevřenou redakční politiku různých názorů i různých témat. Nikdo nás nevlastní a jsme tu pro všechny. Chtěli bychom, aby to tak bylo i v budoucnu. To je naše vánoční přání.

Budeme moc rádi, pokud nám pomůžete jakýmkoliv finančním darem toto přání splnit. Věřte, že každý dobrovolný dar nám pomůže a povzbudí nás v další práci, které opravdu není málo. A že najde odpovědné využití, které bude směřovat na celkový provoz našeho časopisu a na jeho další rozvoj. Každého daru si vážíme a nepřichází vniveč. Naopak stává se fakticky spolutvůrcem.

Milí příznivci,

těšíme se na rok 2020, kdy budeme vstupovat do 4. roku naší existence. Na rok 2020 máme další plány rozvoje, se kterými Vás všechny seznámíme po Novém roce.

Veselé Vánoce!

Ilona a Veronika, redakce Vašeho !Argumentu

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.