Podcasty !Argumentu: Veronika Sušová-Salminen: Proč Putinova ústavní blitzreforma není bez rizik?

Podcast: V novém podcastu budeme mluvit už o konkrétním návrhu reformy. Je to opravdu reforma “od Putina k Putinovi”? Jak změní politický systém Ruska? Jaká rizika s sebou přináší nová mocenská konstelace?

Milé čtenářky a milí čtenáři,

rozjíždíme nový multimediální formát – podcasty. Umožní nám Vás oslovovat nově mluveným slovem. Prosíme, berte zatím naše podcasty s rezervou. Vznikají svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Pokud nás chcete v této aktivitě podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu.

V dnešním podcastu budeme ještě hovořit o konkrétních návrzích ruského prezidenta, které dostala 20. ledna 2020 k projednání Duma. Podíváme se na to, co Putin navrhuje a jak to ovlivní fungování ruského politického systému. Jde o reformu “od Putina k Putinovi”, jak říkají kritici, nebo je to spíš krok do neznáma, který není bez určitých rizik?

Příjemný poslech!

Ilustrační foto: Autor – Kremlin.ru (oficiální stránky prezidenta RF)

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.