Podcasty !Argumentu: Ilona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 3

Podcast: Ilona Švihlíková komentuje dění minulého týdne. Bude mluvit o šokující situaci v Německu, o demokratickém propadáku v Iowě nebo o novém zdanění piva v Česku. A také nominuje lůzra a borce uplynulého týdne.

Milé čtenářky a milí čtenáři,

rozjíždíme nový multimediální formát – podcasty. Umožní nám  oslovovat Vás také mluveným slovem. Prosíme, berte zatím naše podcasty s rezervou. Vznikají svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. To je také důvod, proč naše podcasty nemohou mít optimální kvalitu. Problémy se budeme snažit postupně odstraňovat. Pokud nás chcete v této aktivitě podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Představuje cestu, jak fungovat bez placeného obsahu a bez reklam. Děkujeme.

A co dneska v přehledu Ilony Švihlíkové uslyšíte? Tématy budou durynská politická krize, iowská blamáž Demokratické strany, Trumpův každoroční projev a jeho neúspěšný impeachment či vládní nápad na zavedení komplikované DPH na pivo v Česku. Bude se například mluvit o tom, proč se dnes řeší politické problémy nepolitickými (právními) cestami a z volenbních neúspěchů viní voliči. Zjistíte také, kdo se tentokrát stal borcem týdne a kdo naopak lůzrem týdne.

Příjemný poslech!

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.