Podcasty !Argumentu: Ilona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 8

Podcast: Pravidelný pořad Ilony Švihlíkové komentuje a připomíná to hlavní z minulého týdne. Tentokrát bude hlavně o tom, že v krizi se odhalují charaktery.

Milé čtenářky a milí čtenáři,

nově nabízíme nový a doplňující formát našeho obsahu – podcasty. Prosíme, berte zatím naše podcasty s rezervou. Vznikají svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Pokud nás chcete v této aktivitě podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

O čem bude dnešní pořad a co by Vám nemělo za poslední týden ujít?

Tématu pandemie koronaviru se dnešní podcastový komentář nevyhne, přesto bude nabitý dalšími informacemi. Tématy  jsou nejen ekonomické a politické dopady pandemie nebo výroky šéfky ECB Christine Lafardeové, ale také ústavní reforma v Rusku nebo propad cen ropy a jeho projevy na trzích. Dále také některé reakce na vládní opatření v Česku, kroky (nebo spíš “nekroky”) Evropské unie a jiných zemí v souvislosti s pandemií koronaviru apod. Ilona už tradičně udělí také ceny borec a lůzr týdne.

Příjemný poslech!

 

  • Nezapomeňte si také poslechnout nový podcastový seriál Ilony Švihlíkové Koronavirus mění vše, který mapuje dopady pandemie koronaviru na současný svět. V prvním díle hovoří o české ekonomice.

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.