Ilona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 13: Pozor na supy

Podcast: Ilona Švihlíková shrnuje všechno důležité za uplynulý týden v zahraničí i v Česku. Proč je důležité si v krizi dát pozor na “supy”?

Milé čtenářky a milí čtenáři,

nově nabízíme nový a doplňující formát našeho obsahu – podcasty. Prosíme, berte zatím naše podcasty s rezervou. Vznikají svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Pokud nás chcete v této aktivitě podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

Co Vám nemělo za poslední týden ujít?

V dnešním podcastu získáte komentované informace o hlavních událostech v minulém týdnu: jak USA zastavily financování WHO,  jak je demokratický kandidát Joe Biden je považován za posledního “globalistu”, Japonsko čelí druhé vlně pandemie, v Jižní Koreji vyhrál parlamentní volby současný prezident Mun Če-in, Argentina se snaží o restrukturalizaci svého dluhu, Emmanuel Macron chce změny v ekonomické organizaci EU, EU se bojí čínského kapitálu a další zajímavé a důležité události. Z českých témat zazní hlavně otázka uvolňování karantény v Česku, diskuze o ekonomických opatření vlády a kde jsou její hlavní priority. Nebude chybět ani borec a lůzr týdne.

Příjemný poslech!

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.