llona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 1: Bude rok 2021 rokem obnovy?

Podcast: Je tu první novoroční díl komentovaného přehledu světového a českého dění od Ilony Švihlíkové. Dnes o všem, co hýbalo světem a Českem na přelomu roku.

Milé čtenářky a milí čtenáři,

podcasty se staly už nedílnou součástí našeho obsahu. Vznikají stále svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Přesto jsou výsledkem naší práce a věnujeme jim čas i péči. Pokud nás chcete v této aktivitě a v celé naší práci podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

V dnešním podcastu…

Světové dění a události v Česku se na přelomu roku nezastavily, i když se aspoň trochu zpomalily. V komentovaném přehledu Ilony Švíhlíkové uslyšíte víc o tom hlavním za uplynulý týden z Česka a ze světa. A témat bylo přehršel: významná dohoda EU a Číny o investicích, jiná obchodní dohoda mezi Británii a Tureckem, téma odchodu Británie z EU nebo měnící se plynovodovodé trasy, novoroční projevy českých politiků a bohužel i situace kolem pandemie. Víc v podcastu.

Příjemný poslech! (Na youtube ZDE)

 

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.