Záznam z první veřejné debaty !Argumentu Kdo střílel na Majdanu?

Naším hostem byl ukrajinský právník Valentin Rybin. Hovořili jsme o tématech právního státu a lidských práv šest let od událostí na kyjevském Náměstí Nezávislosti.

Vážené čtenářky a vážení čtenáři,

představujeme záznam z první veřejné debaty našeho časopisu !Argument. Debata se konala 17. února 2020 pod názvem Kdo střílel na Majdanu? Právní stát a lidská práva na Ukrajině šest let od Majdanu. Jsme rádi, že událost vzbudila hojný zájem i ohlas. Děkujeme zvláště za finanční podporu od našich čtenářů i od účastníků v sále – bez Vaší pomoci bychom nemohli tuto událost připravit a realizovat.

V budoucnosti bychom rádi v podobných debatách pokračovali, a to v nejrůznějších podobách a za přítomnosti zajímavých hostů. Jedná se o další aktivitu našeho média, které se snaží vykřesat kvalitu za velmi skromných podmínek. Prosíme, zvažte finanční podporu pro naše aktivity:  pro každodenní přípravu a udržbu obsahu, elektronické publikace, vlastní multimediální platformu (v podobě videí a podcastů) i pro budoucí veřejné debaty. Bez Vás to nejde. Každá podpora nám dává nové možnosti a projeví se na obsahu i formě. Více se dozvíte zde.

BANKOVNÍ SPOJENÍ:

Fio Banka: 2101132773/2010

a v mezinárodním formátu potom:

IBAN: CZ3420100000002101132773  SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

Děkujeme!

Autorem záznamu (kamera, střih) je pan Alexandr Vojta, kterému se tímto upřímně omlouváme , že jsme nedopatřením neuvedli jeho jméno hned. Záznam z naší debaty je exkluzivně umístěn na tomto kanálu.

Ilustrační foto: Autor: Аимаина хикари, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=30775409

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.