Podcasty !Argumentu: Týden podle !Argumentu 5

Podcast: Ilona Švihlíková  komentuje události minulého týdne: doma i v zahraničí. Tématy jsou tentokrát volby v USA, politika MMF, situace v Německu nebo vznik další politické strany v Česku a další!

Milé čtenářky a milí čtenáři,

rozjíždíme nový multimediální formát – podcasty. Umožní nám  oslovovat Vás také mluveným slovem. Prosíme, berte zatím naše podcasty s rezervou. Vznikají svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. To je také důvod, proč naše podcasty nemohou mít optimální kvalitu. Problémy se budeme snažit postupně odstraňovat. Pokud nás chcete v této aktivitě podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Představuje cestu, jak fungovat bez placeného obsahu a bez reklam. Děkujeme.

Co v dnešním komentovaném přehledu Ilony Švihlíkové uslyšíte? Bude se mluvit o situaci v Německu, prezidentských volbách v USA, nové (?) politice MMF, o kauze Julian Assange nebo o vzniku nové politické strany v Česku, o reakcích na zvolení Stanislava Křečka ombudsmanem a podobně. Zjistíte také, kdo se tentokrát stal borcem týdne a kdo naopak lůzrem týdne.

Hezký poslech!

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.