Vánoční dárek !Argumentu: nová e-kniha komentátora Ivo Šebestíka

Pro naše příznivce a čtenáře jsme připravili novou, vánoční e-knihu, která je průřezem práce komentátora Ivo Šebestíka.

Milí čtenáři,

pokračujeme v našem druhém vydavatelském počinu a vydáváme elektronickou publikaci, která je průřezem tvorby našeho výrazného a pravidelného komentátora Ivo Šebestíka z let 2017 a 2018. Publikaci jsme připravili jako  vánoční dárek pro naše příznivce a naše čtenáře a zájemce. Najdete v ní soubor esejí a těch nejzajímavějších komentářů v elektronické podobě, která umožňuje pohodlné a ucelené čtení na Vašem počítači a především ve čtečkách.

Jedná se o náš druhý vydavatelský projekt, který nabízí pohled na průřezovou tvorbu našich autorů a zároveň se snaží našim autorům nabídnout nadčasovější, ucelenější mediální formát jejich dobrovolné práce, než nabízí internetové stránky.

Kniha vznikla jako projekt solidární, který není zaměřený na zisk a ziskovost, proto je také ke stažení zdarma, i když její vznik doprovázely (kromě obrovského dílu práce, kterou odvedl sám autor) nevyhnutelné náklady. Pokud tuto naši snahu považujete za smysluplnou a kniha se Vám líbí, prosíme o zvážení finanční podpory podle Vašeho vlastního uvážení. Děkujeme.

Knihu esejů a komentářů Ivo Šebestíka si můžete stáhnout zde: Eseje a komentáře (Ivo Šebestík).

 

Přejeme krásné Vánoce!

Ilona a Veronika, Vaše redakce

P.S. První z řady našich e-knih naleznete v tomto odkazu.

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.