Publikovali jsme novou e-knihu politologa Oskara Krejčího Komentáře a rozhovory

Od redakce: Právě vyšla nová e-kniha politologa Oskara Krejčího s jeho 39 texty pro náš časopis. Kniha vyšla na principu sdílení a je ke stažení díky nekomerčnímu sdílení.

Važené čtenářky a vážení čtenáři !Argumentu,

jako další počin elektronické knižní řady !Argumentu jsme připravili k vydání druhý díl komentářů a rozhovorů politologa Oskara Krejčího. V nové (už čtvrté) publikaci naší knižní řady najdete celkem 39 různých textů psaných pro webový časopis !Argument za poslední zhruba rok a půl. Záběr témat, které v této e-knize najdete, je široký, ale spojuje ho systematická snaha o pochopení současného a stále složitějšího světa, vysvětlování kontextů problémů, překračování etablovaných „pravd“ a informovaný a informující přístup. Věřím, že právě na jednom místě, v podobě elektronické knihy vyjde dobře na povrch autorova erudice i záběr při analyzování dneška.

Časopis !Argument je nezávislé médium, které vsadilo na nekomerční přístup, na svoje čtenáře a na vzájemné sdílení. Snažíme se sdílet informace, názory a poznatky, sdílíme také vědomosti, erudici a zkušenosti našich autorů, různé úhly pohledu na svět i na Česko. Bez finanční pomoci zdola, jako další formy sdílení, by to nebylo v současných podmínkách možné. I tato nová e-kniha je výsledkem sdílení a její publikace je umožněna díky sdílení a díky ochotě podělit se.

Poděkování tak patří Oskarovi Krejčímu za to, že s námi všemi sdílí svoje poznání a zkušenosti. Patří také všem, kteří svojí ochotou podělit se podporují existenci časopisu a umožnili tak rovněž vydání této publikace.

Knihu nabízíme a sdílíme pro všechny zájemce ke stažení zdarma. Prosíme všechny, aby zvážili finanční dar, který by časopisu pomohl dál existovat, každodenně vycházet s novým obsahem a také v dalších našich činnostech jak vydavatelských, tak i multimediálních. Informace o poskytnutí finančního daru naleznete kliknutím na tento odkaz. Potvrzení o poskytnutí daru za daňový rok 2019 začneme vydávat na základě Vašich žádostí od ledna 2020 (po skončení daňového roku).

Novou elektronickou knihu politologa Oskara Krejčího si můžete stáhnout ve formátu pdf zde: Oskar Krejčí – KOMENTÁŘE A ROZHOVORY (2.díl)

Veronika Sušová-Salminen

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.