Ilona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 16: Ne překrucování dějin!

Podcast: Ilona Švihlíková se ohlíží za děním uplynulého týdne tentokrát především v duchu oslav 75. výročí konce druhé světové války v Evropě.

Milé čtenářky a milí čtenáři,

nově nabízíme nový a doplňující formát našeho obsahu – podcasty. Prosíme, berte zatím naše podcasty s rezervou. Vznikají svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Pokud nás chcete v této aktivitě podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

Co Vám nemělo za poslední týden ujít?

Dnešní podcastovém komentáři Ilony Švihlíkové nebudou chybět aktuální témata ze zahraničí i z Česka, i když hlavním tématem je výročí osvobození Evropy od nacismu v roce 1945. Uslyšíte shrnutí toho hlavního ze zahraničí (koronavirus v USA, situace kolem argentinského defaultu, španělský návrh na minimální mzdu v EU a bomba, která explodovala v EU díky výroku Spolkového ústavního soudu). Z českých témat nechybí otázka promořování populace a hlavně všemožné pokusy o politizaci, přepisování a překrucování dějin druhé světové války. Udělíme borce i lůzra týdne. Tentokrát nezapomeňte poslouchat podcast až do konce

Příjemný poslech!

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.