Jednodušší komunikace, nákupy a platby díky „ultraplatformě“

První ultraplatforma na Blízkém východě má zpříjemnit uživatelské prostředí.

Společnost Astra Tech získá investici ve výši 500 milionů dolarů, aby spotřebitelům poskytla první ultraplatformu na Blízkém východě.

Platforma, která bude sdružovat vybrané spotřebitelské technologie, produkty a služby, je speciálně navržena tak, aby řešila „únavu z platforem“, kterou dnes mnozí uživatelé zažívají. Tato únava je důsledkem přesycení platformami, které se neúspěšně snaží integrovat do své hlavní nabídky aplikací více částečně souvisejících služeb, což má za následek špatný uživatelský zážitek. Kromě uživatelů mnoho dnešních platforem a superaplikací také zbytečně zatěžuje dodavatele a partnery nevýhodnou strukturou příjmů z mnoha poskytovaných služeb.

Odpovědí společnosti Astra na tyto výzvy bude ultraplatforma, která odbourá složitost a zaměří se na poskytování bezproblémového, intuitivního a lidského zážitku a zároveň podpoří obchodní ambice dodavatelů a partnerů. Vizí společnosti je zjednodušit způsob, jakým lidé komunikují, nakupují, platí a provádějí transakce.

Psali jsme:

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.