Podcasty !Argumentu: Veronika Sušová-Salminen: Putin ohlásil významnou ústavní reformu

Podcast: V prvním podcastu !Argumentu mluví Veronika Sušová-Salminen o posledním projevu ruského prezidenta. !Argument rozšířil svoje multimediální portfolium.

Milé čtenářky a milí čtenáři,

rozjíždíme nový multimediální formát – podcasty. Umožní nám Vás oslovovat nově mluveným slovem. Prosíme, berte zatím naše podcasty s rezervou. Vznikají svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Tento podcast je prvním vůbec a bude trpět určitými chybami a nedostatky. Budeme Vám vděčni za toleranci. Pokud nás chcete v této aktivitě podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet.

O čem se v podcastu bude hovořit? Jednak se pokusíme shrnout to nejzajímavější z projevu, jednak se blíže podíváme na ústavní změny, které Putin navrhuje s ohledem na jejich další význam pro politický systém Ruska. Nakonec budeme mluvit i o bleskovém efektu projevu, který vedl k rezignaci vlády Dmitrije Medveděva.

Příjemný poslech! (Aplikaci pro naše podcasty Soundcloud si také můžete stáhnout do svého mobilního telefonu.)

Překvapily Vás kroky ruského prezidenta? Pokud čtete pravidelně náš časopis, tak by neměly. O chystané ústavní reformě jsme Vás totiž informovali během uplynulého roku ve hned dvou článcích.

Ilustrační foto: Autor – Kremlin.ru (oficiální stránky prezidenta Ruské federace)

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.