Podcasty !Argumentu: Ilona Švihlíková: Týden podle !Argument 9

Podcast: Ilona Švihlíková komentuje dění devátého týdne roku 2020, který byl i tentokrát bohatý na dramatické události spojené se světovou pandemií koronaviru. Co by nemělo ujít Vaší pozornosti?

Milé čtenářky a milí čtenáři,

nově nabízíme nový a doplňující formát našeho obsahu – podcasty. Prosíme, berte zatím naše podcasty s rezervou. Vznikají svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Pokud nás chcete v této aktivitě podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

O čem bude dnešní pořad a co by Vám nemělo za poslední týden ujít?

I v uplynulém třetím březnovém týdnu roku 2020 dění dominovala pandemie koronaviru, která i nadále odhalovala charaktery lidské i národní. Jak pandemii zvládá EU a sousední Německo? Nepřipomínají některé nápady k řešení dystopické vize Bílé nemoci? Pomůže koronavirus změnit naše uvažování o ekonomice a také o struktuře české ekonomiky? Je českou prioritou dávat 2 % HDP na obranu? Dokážeme dnešní krize využít v náš prospěch, nebo koronavirus posílí pozici Číny atp. A kdo se stane borcem a kdo lůzrem devátého týdne?

Hezký poslech!

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.