Ilona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 35: Úkolem vlády má být nejistotu snižovat a ne zvyšovat

Podcast: Ilona Švihlíková se ohlíží za událostmi minulého týdne v Česku i v zahraničí. V dnešním díle třeba o tom, jak vláda (ne)zvládá pandemii, jaké plody přinesla nedávná návštěva Mika Pompea v ČR a jak se dnes stojí fronty na zubaře….

Milé čtenářky a milí čtenáři,

podcasty se staly už nedílnou součástí našeho obsahu. Vznikají stále svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Přesto jsou výsledkem naší práce a věnujeme jim čas i péči. Pokud nás chcete v této aktivitě a v celé naší práci podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

V dnešním podcastu…

Témat ke komentování je v novém podcastu Ilony Švihlíkové celá řada a rozhodně se netýkají jenom koronaviru. Tak třeba se dozvíte, proč se USA stávají německou “Nemesis” či kdo má ve skutečnosti prospěch se společné měny EU eura? Snižuje česká vláda nejistotu ve společnosti, nebo jí spíš zvyšuje? A jak by to asi vypadalo, kdyby se dnešní “promořovači” a “chřipečkáři” ocitli na potápějícím se Titaniku? Mnoho dalšího v novém podcastu!

Příjemný poslech! (později na YouTube)

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.