Oskar Krejčí: “Projekt Navalnyj” je obrovská manipulace s lidmi

V pravidelném rozhovoru s Oskarem Krejčím hovoříme o nejdůležitějších událostech ve světové politice. Dnes nejen o událostech v Rusku, ale i o tom, jaká byla koncovka M.Pompea a o projevu čínského lídra v Davosu. 

Jaká byla koncovka Trumpova ministra zahraničí Mika Pompea. Má opravdu prezidentské ambice. Čínský prezident v Davosu o hrozbě studené války a multilateralismu. Dále řekl, že Čína nikomu nechce vnucovat svůj sociální systém. Dá se mu věřit? Co se děje v Rusku? Je Navalnyj politický projekt k manipulování lidí? V čem má pravdu a kde udělal Kreml chyby?

O všech třech tématech uslyšíte v novém rozhovoru s politologem Oskarem Krejčím.

Dobrý poslech! Také na Youtube ZDE!

Milé čtenářky a milí čtenáři,

podcasty se staly už nedílnou součástí našeho obsahu. Vznikají stále svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Přesto jsou výsledkem naší práce a věnujeme jim čas i péči. Pokud nás chcete v této aktivitě a v celé naší práci podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.