Ilona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 34: Krizi mají zaplatit zaměstanci (kdo taky jiný)

Podcast: Ilona Švihlíková se ohlíží za událostmi minulého týdne v Česku i v zahraničí. Tentokrát například o některých nápadech současné české vlády nebo o tom, co znamená exponenciála.

Milé čtenářky a milí čtenáři,

podcasty se staly už nedílnou součástí našeho obsahu. Vznikají stále svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Přesto jsou výsledkem naší práce a věnujeme jim čas i péči. Pokud nás chcete v této aktivitě a v celé naší práci podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

V dnešním podcastu…

Nový komentovaný přehled toho hlavního za uplynulý týden podle Ilony Švíhlíkové a !Argumentu se věnuje nejen tématu, které s námi zůstává už několik měsíců – pandemie nemoci COVID-19. Uslyšíte víc o některých nápadech české vlády, které naznačují, kdo by měl nést na svých bedrech současnou ekonomickou krizi. Zjístíte také co bude znamenat zrušení stravenkového paušálu nebo minimální zaručené mzdy a dozvíte se celou řadu informací ze zahraničí, které by vám neměly uniknout. Více v podcastu.

Příjemný poslech!

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.