Ironické oko !Argumentu: Boj proti dezinformacím

Ilona Švihlíková i v druhém díle našeho pořadu ukazuje, že ironie, humor a politika k sobě patří. Tentokrát se podívala na zoubek (nejen) boji proti dezinformacím.

Milí čtenáři,

na tomto místě bychom rádi poděkovali za finanční podporu od všech těch našich čtenářů, kteří nás pravidelně a různými částkami podporují. Bez nich by pořad, stejně jako každodenní obsah !Argumentu, nevznikl. Jsme tu jen díky Vám!

Snažíme se kombinovat maximálně profesionální práci s minimálními náklady, takže pořad sice vzniká v profesionálním studiu, ale Ilona si je jinak režisérem, scénáristou, designerém, dramaturgem i vizážistou v jednom. I tak jsou náklady značné – jeden díl vyjde na sumu kolem patnácti tisíc korun.

Pokud nám chcete umožnit v této práci pokračovat, prosíme, zvažte solidární podporu v jakékoliv částce. Čím víc společných sil a prostředků se dá dohromady, tím víc nám toho umožníte do budoucna a tím spíš budeme mít budoucnost. Nezůstávejte pasivní. Vaše prostředky proměňujeme v obsah, který můžete číst každý den. Má to smysl. Děkujeme!

Redakce časopisu

P.S. A na další díl druhého pořadu !Argumentu Analytické oko se můžete těšit brzy!

A nyní už nový díl pořadu s Ilonou Švihlíkovou:

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.