Nová ekniha !A: Oskar Krejčí: Komentáře a rozhovory 3. díl

Pro naše čtenáře je k dispozici nová ekniha, která nabízí kolem 30 komentářů a analýz politologa Oskara Krejčího na jednom místě.

Milé čtenářky a milí čtenáři,

právě jsme publikovali naši letos druhou elektronickou publikaci, ve které najdete přístupně a na jednom místě všechny analytické texty a komentáře politologa Oskara Krejčího. Ekniha obsahuje články k aktuálním tématům, které vyšly v průběhu konce roku 2019 a v tomto roce v ucelené podobě. Věnuje se jednak tématům z české politiky, jednak tématům globálním, které Oskar Krejčí čtenářům systematicky zprostředkovává pravidelně téměř každé pondělí.

Kniha komentářů a rozhovorů Oskara Krejčího je celkem sedmou publikací tohoto charakteru. Jako veškeré aktivity !Argumentu, od každodenního vydání (kromě Vánoc) časopisu přes několik nových podcastových pořadů a dalšího multimediálního obsahu až k eknihám, vznikla nová publikace díky a jenom díky finanční podpoře zdola, za kterou upřímně děkujeme.

Velké díky patří samozřejmě také Oskaru Krejčímu za všechnu jeho nezištnou práci, jejíž výsledek se nyní dostává v podobě nové eknihy čtenáři do rukou.

Vážené čtenářky a vážení čtenáři, vaší pomoci vážíme a snažíme se ji maximálně využít k rozvoji webového časopisu, který už tři roky existuje bez reklam a bez placených zdí na dobrovolné bázi. Nekomerčně, nezávisle a sdíleně. Budeme rády, když nám jakýmkoliv příspěvkem pomůžete v naší další činnosti pokračovat a pomůžete nám udržet časopis v chodu.

Kniha Oskara Krejčího je ke stažení zde Oskar Krejčí – KOMENTÁŘE A ROZHOVORY (3.díl) .

Děkujeme a přejeme zajímavou četbu!

Vaše redakce, Ilona Švihlíková a Veronika Sušová-Salminen

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.