llona Švihlíková: Týden podle !Argumentu 47: Česko je stále krmelec Evropy. Výnosnost investic v ČR nemá v Evropě obdoby!

Podcast: Ilona Švihlíková se ohlíží za událostmi minulého týdne v Česku i v zahraničí. Dnes třeba o tom, proč Česko zůstává krmelcem Evropy a že některé české politické strany nabízí 30 let tentýž program-být levní.

Milé čtenářky a milí čtenáři,

podcasty se staly už nedílnou součástí našeho obsahu. Vznikají stále svépomocí – s nulovými náklady za odborné služby. Přesto jsou výsledkem naší práce a věnujeme jim čas i péči. Pokud nás chcete v této aktivitě a v celé naší práci podpořit, tak to lze učinit formou dobrovolného předplatného. Předplatné nám pomáhá udržet se nad vodou, ale také se dál rozvíjet. Umožňuje nám také nabízet bezplatný obsah, a to navzdory současnému trendu placeného vstupu. Vaše pomoc je velmi důležitá pro existenci časopisu. Děkujeme, že jste solidární.

V dnešním podcastu…

Ze zahraničních událostí nechybí v dnešním pravidelném přehledu například covidový update, povolební tahanice v USA, bytová otázka v německém Berlíně nebo italská diskuse o tom, co s rostoucími dluhy a další.

Z domácích luhů a hájů je témat zase celá řada. Vedle už vánočních témat namátkou třeba to, co provedl Senát s daňovým balíčkem, proč Česko zůstává krmelcem Evropy a o také fakt, že některé politické strany v Česku mají už 30 let pro českou ekonomiku jen jeden program a nápad – být levní. Více si poslechnete v pravidelném podcastu.

Příjemný poslech! (na YouTube)!

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.