Lidi, copak to nechápete?

Ilona Švihlíková se tentokrát podívala do útrob „kovidové diskuze“ na sociálních sítích. Její text berte jako parodii, která chce ukázat na absurditu určité „síťové bubliny“.

Je opravdu hrozné, co se děje. Jenže lidi jsou ovce, nechají si nasadit roušku, nechají se omámit nějakýma nesmyslama o epidemii, která vůbec NEEXISTUJE!

Říkám, že je to diktatura! Píšu to všude, rozesílám maily, píšu na Facebook, jak jsme omezováni na svobodě!!! Taky půjdu demonstrovat, aby bylo jasný v jaký nesvobodný totalitě to žijeme! Je jasný, že roušky jsou jen začátek, protože hlavním cílem je nás očipovat. Takhle to má vymyšlený Bill Gates a reptiliáni, kteří si ho vybrali, aby spolu s ním vytvořili nový světový řád k ovládání NÁS VŠECH!!!

Čipy jsou připravený ve vakcínách, ale já to nedovolím!!! Jakmile budete mít v sobě čip, tak budete zcela ovládáni Gatesem, a on bude moci plně nastavit nový světový řád. Prymula je jeden z jeho lidí, ten jeho projev, tam to bylo vidět. Jen OVCE to nevidí. Je to plukovník, diktátor, a má studený voči a tam to všechno je. Viděli jste, jak tam za ním stáli ty ředitelé nemocnic, či co? Stáli v rozestavění, jaký mají zednáři, tak je to řízený!!!

Žádnej COVID neexistuje, jako já neznám nikoho, kdo to má. A taky kamarádovi říkal známej jeho známýho, že jako viděl ty odběrový místa, a nikdo tam nebyl. Ty záběry z nemocnic a tak, to je nesmysl říkal ten známej známýho, to je točený, ze seriálů jako je Modrej kód. Prej deset tisíc nakažených za den, takovej nesmysl. Jen vystrašit nás chtějí! Dělají falešně pozitivní testy, aby z toho měli kšeft. Hlavně Prymula, ten vlastní všechny ty firmy, co testujou a tak.

Taky není potřeba se vůbec chránit nějakýma rouškama. I kdyby nějaký lidi umřeli, tak prostě měli poškozenou čakru, a to se pak nedá nic dělat. To jsou lidi, co jako nebyli duchovně vyspělí, protože měli poškozenou čakru. A vůbec co je život životem, lidi umírají, ne?

Přeci si kvůli takovejm nenecháme zavřít hospody, lidi!!!

Jasně, je fajn jako dbát na svý zdraví. Základní tip jsem dostal a jdu se s Vámi podělit: vývar z třezalky trhané těsně po úplňku na vrchu směřující na severovýchod vás ochrání před zlejma silama! I před Prymulou s Babišem!

Takže jako jdeme do hnutí odporu. Já si jako žádnej hadr přes tlamu dávat nebudu. Doufám, že vy nejste žádný rouškofilové a podobná verbež! Žádný mrtvoly se na ulicích neválejí, tak proč nouzovej stav, ha?!

Prymula se prokec´s tím, jak chce všechny testovat. Při testování všem vrazí do nosu čip, tak je to vymyšlený!

Lidi, copak to nechápete?!

SDÍLEJ, NEŽ TO SMAŽOU!!!!!

 

Jazyk textu, který je parodie,  jsme ponechali v původním znění.

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolné předplatné, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování !Argumentu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte zde.